Szünetel az EnergiaKözösségek

átalakítás
2022. 08. 30., k – 14:29

2022. júniusában lezárult az E.ON EnergiaKözösségek megtakarítási és háztartás-zöldítő program nyolcadik (a korábbi, európai uniós keretek között zajló versennyel együtt tizedik) évada. Így a program már 10 éve segíti, hogy kis közösségekbe szerveződött háztartások energiatakarékosabbá és klímabarátabbá váljanak.

A 10 év során a módszertan alapjai változatlanok maradtak, de minden évben újítottunk valamit, részben beépítve új kutatási eredményeket, módszereket, részbe alkalmazkodva a változó körülményekhez. Azonban 10 év után a GreenDependent szervezői csapata úgy látja, hogy megérett az idő egy nagyobb szakmai és technikai frissítésre. Ezért nem tudunk megtakarítási versenyt indítani 2022 őszén.

Reményeink szerint a következő közösségi verseny évadot 2023 őszén indítjuk el.

A klímabarát életmód, energiafogyasztás és rezsicsökkentés iránt érdeklődőknek addig is ajánljuk az EnergiaKözösségek Tippjeit és Tippgyűjteményét. Valamint várunk minden érdeklődőt kapcsolódó közösségi oldalunkon, ahol folyamatosan osztunk meg tippeket, információkat, olvasni- és néznivalókat a témában.

A GreenDependent csapata