Share this

 

MEGTAKARÍTÁS - ÉLETMÓDVÁLTÁS - KÖZÖSSÉG

 

Üdvözöljük az EnergiaKözösségek honlapján!

 

Jelenleg az E.ON EnergiaKözösségek megtakarítási és háztartás-zöldítő program hetedik (a korábbi, európai uniós keretek között zajló versennyel együtt kilencedik) évada zajlik.

 

A tavalyihoz hasonlóan idén is a "Kell ennyi energia?!" közösségi média kampánnyal indult újra a program. A kampány 9 hete alatt különböző témák mentén érdekes és tanulságos cikkeket, ötleteket, híreket osztottunk meg az E.ON EnergiaKözösségek Facebook oldalán, illetve háromhetente kihívásokat, feladatokat tettünk közzé, a megoldók között pedig zöld-utalványokat sorsoltunk ki.

 

Most ősztől pedig elindul a program úgymond hagyományos, közösségi verseny része, ahol a családokból/háztartásokból állló EnergiaKözösségek versenyeznek az ország egész területén abban, hogy ki tud több (minimum 9%) energiát megtakarítani otthonában.

 

Mindenkit szeretettel várunk nagy EnergiaKözösségünkbe!

 

„Soha ne kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” (Margaret Mead)

 

 

Friss hírek

Nyári szemezgető

- magyaradmin

Itt a nyár és vele hamarosan eljön a gyümölcsszezon, a nagy meleg és a pihenés ideje is. Az alábbi tippválogatás segít a hőség elviselésében, a nyári bőség megőrzésében télire, illetve egyszerű,...

Share this

Így nyaraljunk kis környezeti hatással

- magyaradmin

Itt a nyár, kezdődik a vakáció, tervezzük a szabadságunkat – de vajon hogyan lehetnénk öko-turisták, azaz nyaralhatnánk környezettudatosabban úgy, hogy pihenésünknek a lehető legkevesebb negatív...

Share this